onsdag 12. desember 2007

Nøgd?



Frukt er i Bibelen brukt som et litterært bilde for hvordan vi utvikler oss og hvilke konsekvenser de handlinger vi utfører får for våre omgivelser og medmennesker. Husk at frukt er noe som trenger vann og at det ofte tar tid før et tre bærer frukt. Kanskje flere år.
For så høyt elsket...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nøgd? Ich oder Raggz? Eg er ei.
Frukt er òg godt. SmakogsjåatHerrenergod! Sur, søt, bitter, grønn, raud, übermodna (übermüdet) - eg er som sjølve frukta eg i dag. Treng ikkje eit tre for å vera sur i alle fall. Han er jo stamma.
Men frukttre treng å bli skore ned ab und zu, for å bera frukt altså. Huffameg, livet er jo herleg! Og no er det mandarinsesong, men det er godt med litt variasjon.
No sit eg og høyrer på mannskoret Laudamus syngja O helga natt. Knskje har dei nokre godt gøymde sure eple ein stad, men eg høyrer dei ikkje.

Anonym sa...

Bra Joey, det med at et tre trenger å bli skåret ned en gang i blant. Man må "luke" vekk det overflødige, og stå igjen med det viktigste. Gå ut av seg selv, se på seg selv ovenfra og være kritisk til det man oppdager. Smart.... Hmmm... Både eg au Joey er fornøgd. E du fornøgd no?